Що чути в місті?

10.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 480
Понеділок, 7 листопада 2005 року, 15.30.

Олексій Миколайович, пенсіонер

– Мене як пенсіонера найбільше хвилює пенсія. Я учасник бойових дій і отримую більшу пенсію, але вона все одно мала. На мій погляд, багато несправедливості у політичних верхах. Скільки отримують політики, а скільки отримують чесні робітники? Хоча казав Ющенко, що його уряд не братиме хабарів, а натомість доручив Порошенку дві посади: секретар і депутат. І ще він займався бізнесом. Це все було пускання диму в очі. У мій час такої різниці між зарплатнею не було, а сьогодні директор підприємства скільки хоче, стільки й бере грошей.

Вадим, студент

– Насамперед мене турбує опале листя. Хоч і кажуть по телебаченню, що будуть прибирати його, але все ж таки дуже багато лежить листя біля смітників купами, а ще його починають палити, і все це відбувається біля будинків, людям нічим дихати. У дворах, де мешкає багато дітей, палять листя. А цей дим дуже шкідливий для здоров'я.

Костя, ліцеїст

– Нещодавно, я разом з друзями подивився фільм “ 9 рота”. Я дивився його кілька разів. На мій погляд, він дуже важкий і страшний. Тому що про війну, там багато крові і трупів. Ця стрічка цінна тим, що вона реально зображає події. Мені дуже сподобався цей фільм, він досить майстерно знятий.

Мальвіна, продавщиця

– Всі розмовляють про те, що відкривається якийсь завод поблизу Кременчука. Сама я почула про це від людей і на роботі обговорюють. Особисто я не в захваті від цієї ідеї і не хотіла б, щоб будували такий завод. Ми навіть підписувались під запитами щодо цього будівництва. Наскільки я знаю, багато людей проти. Всі кажуть – досить нам нафтопереробного.

Іра, робітниця

– Я нещодавно була в Полтаві. Там такі гарні будинки! Це дуже красиве місто. І всі обговорюють те, що його полтавська мерія хоче зробити своє місто взагалі „під євро”. А чим гірший Кременчук? Його теж можна було б прикрасити. Але що там говорити, все залежить від керівництва.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх