Що чути у місті?

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 1 497
Вівторок, 25 жовтня 2005, 12.21.

Володимир, банківський працівник

– Як молоду людину, мене особисто турбує, що житло дуже дороге. Всі хочуть купити житло, покращити свої житлові умови, а це – нереально. Я знімаю квартиру. Отже, для мене це актуально. А далі все ще більше дорожчатиме. Це через те, що ми йдемо у Європу, а заробіток у нас український. Я наприклад заробляю всього 1000 гривень. Це навіть не 200 євро. А зварювальник у Німеччині отримує 2000 євро!

Ігор, менеджер

– Мене турбують маршрутні таксі. Кажуть, відбулася міська рада і Глухов хоче заборонити 11-й та 28-й маршрути. Принаймні, розмови про це йдуть. А маршрути ці для людей зручні. Взагалі, я вважаю, що проблема міста – брак громадського транспорту. Ще мені не подобається, як керівництво ставиться до громадян і їх потреб.

Валентина Андріївна, прибиральниця

– Дуже вірили в нашого Президента. Як людина, мені він подобається, але хотілося, щоб він зробив так, щоб усім було добре. Не хочеться, щоб депутати себе компроментували, щоб були справжніми керівниками, а не було так, як на базарі. Ви знаєте, я так радію перемогам братів Кличків, інших спортсменів. Адже у нас працелюбний, прекрасний народ. А молодь яка прекрасна! До неї лише підхід треба мати, треба її любити.

Валентин, міліціонер

– Розмови у місті - навколо проведення майбутніх виборів. В основному, зараз всі говорять про нового мера Кременчука. Хто буде? На кого робити ставку? Чесно кажучи, я навіть не знаю, за кого голосувати. Лідера у нас немає.

Альбіна, студентка

– Зараз у нас перші модулі, перші екзамени. Вже трохи звикли до цієї системи. Ось у четвер буде конкурс „Студент року” у нашому вузі. Збираємося піти у нічний клуб, де він проводитиметься. Очікуємо, що за кілька тижнів такий конкурс традиційно відбудеться між навчальними закладами всього міста.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх