Начальника Південної залізниці в Кременчуці планують освистати

8.09.2005, 13:09 Переглядів: 2 760
Вільні профспілки планують зустріти керівника Південної залізниці Григорія Бойка, який прибуде на відкриття оновленого залізничного вокзалу станції "Кременчук", зі свистками. Нагадаємо, здати вокзал в експлуатацію заплановано до Дня міста (29 вересня). Про це повідомив голова вільних профспілок машиністів депо “Кременчук” Сергій Москалець.
У такий спосіб члени Вільної профспілки Південної залізниці продовжать оголошену 1 вересня акцію протесту.

Вільні профспілки планують зустріти керівника Південної залізниці Григорія Бойка, який прибуде на відкриття оновленого залізничного вокзалу станції 'Кременчук', зі свистками. Нагадаємо, здати вокзал в експлуатацію заплановано до Дня міста (29 вересня). Про це повідомив голова вільних профспілок машиністів депо “Кременчук” Сергій Москалець.
У такий спосіб члени Вільної профспілки Південної залізниці продовжать оголошену 1 вересня акцію протесту. Нагадаємо, члени Вільних профспілок вимагають скасувати постанову Ради Укрзалізниці від 26 травня 2000 року, відповідно до якої оздоровчі і лікувальні установи в Євпаторії та Миргороді, без повідомлення і узгодження з Вільними профспілками були передані Дорпрофсожу. Крім того Вільні профспілки вимагають однакового ставлення керівництва дороги до вільних і звичайних профспілок.
Про оголошене з 2 вересня голодування на Привокзальній площі Кременчука самого Сергія Москальця мова поки що не йде. “Рада профспілки вирішила, що оголошувати голодування ще зарано. Спочатку освистаємо, потім, у випадку невиконання наших вимог, подальші акції будуть продовжені у Києві. На початку жовтня ми плануємо пікетувати Адміністрацію Президента. А там, може, справа дійде і до голодування”, - каже Сергій Москалець.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх