Що чути в місті?

1.09.2005, 20:09 Переглядів: 1 748
-Зараз в місті нічого цікавого немає. Все, на диво, спокійно, немає ніяких заходів, свят.

Маріанна, школярка

-Зараз в місті нічого цікавого немає. Все, на диво, спокійно, немає ніяких заходів, свят. Молодь незабаром буде навчатися, потрібно буде вчити домашнє завдання, не буде часу для відпочинку. Також нас хвилює проведення Дня міста, і що для цього зробить наш мер, Молодіжний Парламент та інші організації. Сподіваюся, що це свято буде проведено гучніше та масштабніше, ніж День Незалежності.

Даша, школярка

- Ходять чутки, що наш Президент хоче ввести вступ до ВУЗів за результатами випускних шкільних екзаменів. Я вважаю це неправильним, так як в школі оцінки не завжди є показниками твоїх знань.
Також хвилює нестача підручників для школярів. Сьогодні отримала тільки 15 з потрібних 20. Доведеться докуповувати, а ціна на деякі з них доходить навіть до 30 гривень.

Юля, промоутер

- У нашому місті 27 та 28 серпня проходив Молодіжний кубок Полтавської області з пляжного футболу. Глядачів було, на диво, мало, але я прийшла. Мені дуже сподобалося, хоча я - не вболівальниця. Погода була напрочуд гарною, тому і глядачі, і футболісти могли освіжитися у річці. Проведення цього турніру було, взагалі на висоті. Побільше б таких  заходів!

Надія Іванівна, пенсіонерка

-Зараз мене найбільше хвилюють ціни. Продукти взагалі дорого коштують, особливо, м’ясо і сало. Не зрозуміло - чому? Радує хоч те, що вартість цукру знизилася. Квартплата теж дорожчає, а пенсія не збільшується. Ліки дуже дорогі, а лікарі дуже часто приписують такі ліки, які не по кишені простому пенсіонеру. Хотілося, щоб ціни хоч трошки зменшилися, тоді б і жити було краще.

Володимир, лікар

- Видно, що життя стало налагоджуватися. Проводять різні ремонтні роботи. Дороги “латають”. Якісь нові будівлі зводять. Комунальники готуються до опалювального сезону: перевіряють стан труб, котелень. Живемо якось потроху. А так щоб великих, глобальних проблем в нашому місті – нібито й немає, а дрібні неодмінно вирішимо! 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх