Що чути в місті?

18.08.2005, 13:08 Переглядів: 1 732
Понеділок, 15 серпня. 14:00.

Людмила, робітник:

Зараз мене найбільше турбує підвищення цін на продукти, квартплату. Не знаю, як на державних підприємствах, а на приватному підприємстві зарплатня не збільшується. Я сама працюю на “приватника”, тож знаю, як там йдуть справи. Якось потрібно викручуватись.

Наталя, молода мама:

Наразі одна з найголовніших проблем для мене це – вода. Вона знову зіпсувалась. Я не знаю: чи можна пити цю воду? Навіть якось боязко.  А в мене ще маленька дитина. Її треба купати у чистій воді.

Аня, школярка:

Скоро розпочнеться навчання в школі. Потрібно купувати канцтовари, підручники, одяг. Хотілося, щоб і витратися не дуже багато, але щоб і якісні речі були.  Ще хотілося б гарно погуляти на День Незалежності. А ще не чула, чи будуть концерти, культурні програми  на це свято.

Галина Пилипівна, пенсіонерка:

Мене, як всіх пенсіонерів, турбує рівень пенсій. Ціни хвилюють.
Ще непокоїть мене і те, що молодь не може працевлаштуватися на роботу. Спочатку не беруть без досвіду роботі, а потім, коли досягнеш 30 – 40 років, тобі просто відмовляють, мотивуючи це тим, що вік вже не той. Непокоїть мене також і те, що нещадно спилюють дерева, а нових не насаджують.

Євгенія, студентка:

Нещодавно приїхала з Києва. Вражена їхніми цінами на проїзд. Ті “пазіки”, в яких у нас проїзд-50 копійок, в столиці-гривня, а звичайні “маршрутки”-1, 25 грн. Я навіть не уявляю, як з такими цінами там можна жити. А через цю непогоду, що пройшла по всій Україні, в Києві половина районів залишилася без світла.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх