«А баба Яга против!»

2.04.2009, 13:45 Переглядів: 1 815
27 березня на кременчуцькій площі Незалежності відбувся мітинг протесту Партії регіонів..

Партія, створена найбагатшими громадянами України, протестувала проти зубожіння українського народу та «правительственного беЗпредела».

На мітингу виступила сила-силенна солідних чоловіків. Лідер кременчуцьких «регіоналів», директор автоскладального заводу пан Черниш прямо з трибуни повідомив, що «Україна стрімко падає у прірву!». Голова полтавської обласної ради пан Удовіченко заявив, що «йде 5-й рік помаранчевої окупації!» Директор заводу технічного вуглецю пан Яворський зазначив, що «Євросоюз нас не чекає!» До речі, це дуже дивна заява для керівника підприємства, яке виконує замовлення таких євросоюзівських гігантів, як «Мішлен» та «Піреллі». Скромний кременчуцький комуніст товариш Шапран намагався розповісти щось про «помаранчеві шабаші» та інший окультизм. І, нарешті, народний депутат Попов (колишній мер Комсомольська) покричав з трибуни: «Юля – геть!!!», «Ющенко – геть!!!»

Оце, власне, і все. Наостанок протестуючі прийняли резолюцію, в якій вони вимагають «терміново вжити заходи щодо припинення масових звільнень працівників» та «терміново вжити заходів щодо погашення заборгованості по зарплаті підприємствами перед своїми працівниками». Її урочисто засвідчили і директори заводів техвуглецю та автоскладального – з яких народ звільняють партіями.



 
Теги: мітинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх