Набережну розтягують: Собі будують, а із дамби вибирають каміння

16.02.2008, 23:58 Переглядів: 1 457
Схоже, каміння дамби, що є частиною набережної у парку „Придніпровський”, стало здобиччю крадіїв. „Господар” дамби офіційно звернувся до міліції із проханням провести розслідування..
Хто добував із дамби „корисні копалини” – з‘ясовуватиме міліція

Із боку паркової зони дамба, на якій полюбляють відпочивати кременчужани у теплі пори року, виглядає цілком пристойно. Та якщо спуститися вниз і попрямувати від скелі „Гранітний реєстр” по намитій піщаній косі, побачиш доволі вражаючі „дірки” у кам‘яній стіні.
Подекуди видно, що дамба руйнується сама по собі: внизу лежить дрібне каміння, що „опало”. Але більшість викликає враження, ніби якийсь „каменяр” навмисно гупав кувалдою, щоб добути „корисні копалини”.
Західно-Кременчуцька водозахисна дамба (саме так офіційно називається частина нашої набережної) належить Дніпродзержинському регіональному управлінню водних ресурсів. Василь Зеленін, начальник Кременчуцької дільниці управління, прокоментував ситуацію „Телеграфу”:
– Це справжнє варварство! Є зруйновані місця дамби, де знизу не лежить каміння, значить, воно випало не саме. Думаю, тесаний камінь міг просто комусь знадобитися для будівництва. Я написав заяву до міліції – нехай проводять перевірку і розбираються.
Чи планує власник споруди ремонтувати пошкоджену дамбу? На це запитання Василь Зеленін відповів, що питання „косметичного ремонту” вирішуватиметься тоді, коли потепліє.
Нагадаємо, на замовлення міської влади, розроблений проект реконструкції парку „Придніпровський”, включно із набережною, де розташована дамба. У мерії неодноразово висловлювалися, що „господарю” дамби у особі Дніпродзержинського регіонального управління водних ресурсів (державного підприємства) непогано було б внести свою лепту на реконструкцію. Проте Василь Зеленін іншої думки: він за те, щоб передати дамбу „під опіку” міського управління житлово-комунального господарства.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх