Автосалони «нагнали страху»

14.02.2008, 23:51 Переглядів: 1 494
Відрахування до пенсійного фонду при покупці авто не зросли.

Серед автолюбителів тільки й розмов – відрахунки до пенсійного фонду при покупці авто збільшились, тепер замість 3% потрібно сплачувати аж 9 %! Перевіривши ці чутки, можемо сказати: автоводії, заспокойтесь! Поки що відрахування у пенсійний фонд не зросли. Це підтвердили у декількох кременчуцьких автосалонах. Також «ТелеграфЪ» звернувся до пенсійного фонду. «Ставки які були, такі і залишились – три відсотки. А ці чутки, думаю пов’язані із вступом до СОТ. Продавці автомобілів створюють ажіотаж, щоб
збільшити кількість продаж.
Можливо, питання про збільшення пенсійних відрахувань буде переглядатиметься при внесенні змін до держбюджету. Але, коли депутати його розглянуть, невідомо», – розповів Микола Гребенюк, перший заступник начальника управління Автозаводського пенсійного фонду.

Звідки «ростуть ноги»

Наміри про збільшення відрахувань до пенсійного фонду на одному з телеканалів озвучив депутат від БЮТ Сергій Терьохін. Ще раніше, у січні, чутки про підвищення відрахувань розповсюджувалися менеджерами автосалонів одного крупного оператора. Тоді ця інформація була розцінена не більш, ніж метод стимулювання продажів. Судячи із заяви Сергія Терьохіна, цю норму можуть прописати в «Корекції Бюджету-2008». За неї ще повинні проголосувати депутати Верховної Ради. Якщо подібне нововведення «пройде», тоді «навантаження» покупці авто збільшиться на 6%.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх