Люди вогню

7.05.2009, 12:30 Переглядів: 1 750
«Приборкувачів вогню» можна було побачити 28 квітня на центральному пляжі..

Кілька хлопців демонстрували охочим (а це з 100 чоловік), як вправно вони вміють «крутити вогонь». Палаючими ціпками (внизу кожного міститься ємність із горючою сумішшю, що підпалюється, і вогонь розповсюджується по всьому ціпку) вони виконували акробатичні етюди, виписували навколо себе кола та інші фігури. Від побаченого у глядачів захоплювало дух – не кожного дня у Кременчуці таке побачиш. Ігор, учасник шоу, каже, що навчився цьому у Києві. Із вогнем працює вже два роки. Він зазначає, щоб оволодіти цією наукою, потрібно тренуватись хвилин 20 на день, а також бути зосередженим і сконцентрованим, аби ненароком не поцілити у голову.

– Від вогню значних опіків не буде – якщо вдариш себе палаючим ціпком по тілу, то залишиться синець, можливо «ефект депіляції», – пояснює Ігор.

Він додає, у Кременчуці крученням вогню займаються поки що двоє хлопців, однак зараз з’явилось багато бажаючих. Виступи, подібні до того, що кременчужани побачили на центральному пляжі, Ігор планує робити і надалі. А влітку збирається організувати у Кременчуці фестиваль вогню, однак коли саме і хто буде учасниками, поки що не уточнюється.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх