кРОКуємо назустріч

26.06.2009, 09:24 Переглядів: 1 786
У Комсомольську відРОКотів молодіжний музичний фестиваль.

Два дні в сусідньому Комсомольську за звання переможця змагалися 17 рок-груп із Києва, Сум, Полтави, Кременчука та Комсомольська. Гучні звуки року змушували одних городян щільніше зачиняти вікна, інших – відчиняти їх ширше або просто поспішати до концертного майданчика.

20 червня до Комсомольська з’їхалися молоді рок-музиканти – із Києва, Сум, Полтави, Кременчука – всього 17 команд. Майстерність хлопців та дівчат у грі та складанні пісень оцінювало журі. У його складі, до речі, були помічені відомі на всю Україну постаті – режисер-постановник Національної опери України, фестивалів «Червона рута», «Тарас Бульба» та «Мазепа-Фест» Сергій Архіпчук та гітарист «Краян» Сергій Старченко.

Кременчуцьким «десантом» на фестивалі стали групи «Психотрон», «BIOS», «Silver Rain», а київсько-кременчуцьким – «Волога Підлога».

Перемогу у змаганні серед 17-ти колективів здобув гурт із Сум «Ет сетера». Також журі відзначило дипломами київсько-кременчуцьку «Вологу підлогу», кременчуцький «Психотрон» та «Great Crunch» із Полтави.

21 червня на площі перед Палацом культури відбувся вечірній гала-концерт. Місцевий глядач, до речі, виявився дуже цікавим. Тут були і молодь, і дідусі (дехто з них так витанцьовував, що молодим тільки й снилося!), і цілі сім’ї з дітлахами в колясках. Публіка – напрочуд позитивна, принаймні у порівнянні з кременчуцькою. Під кінець шоу народ просто вибухав емоціями.

– Я вважаю, що фестиваль вдався, – вважає його директор Ірина Зеленська. – Так багато позитиву! Коли таке бачиш, то розумієш, що все робилося не дарма. Цей фестиваль, звичайно, потрібно проводити ще і ще.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх