Свято без скла…

26.06.2009, 09:24 Переглядів: 2 259
На День Конституції та День молоді, що святкуватимуть 28 червня, з десятої до 23-ої години напої у скляній тарі не продаватимуть,.

зазначає начальник відділу торгівлі Людмила Жорняк. Щоправда, заборона буде діяти лише там, де проходитимуть масові гуляння, тобто, у центрі. Це роблять для того, аби «підігріті» хмільним зіллям кременчужани не покалічили один одного скляними «розочками». Аби у продавців був стимул дотримуватися цих правил, у місті працюватимуть три бригади, що контролюватимуть «процес». А на повнолітніх взагалі чекає розчарування: їм не продаватимуть випивку. Принаймні, влада погрожує, що слідкуватиме за тим, аби у магазинах їм не продавали алкоголь та цигарки – порушників чекає добрячий штраф.

і без «зірок»

28 червня виступати на «АвтоКрАЗ-шоу» до нас так ніхто і не приїде – грошей на зірок української естради не знайшли. Віце-мер Василь Хоменко каже, що місто проводитиме свято власними силами, тобто, у межах «ліміту» – 65 тисяч гривень. Можливо, «зірок» у Кременчуці цього дня покажуть на великому екрані, що на площі Незалежності. А на площі Перемоги виступатимуть кременчуцькі та полтавські гурти. (Детальну інформацію про свято можна знайти у рубриці «Афіша», стор. 14).

Нагадаємо, що раніше ХК «АвтоКрАЗ» планувала запросити на свято когось із зірок, однак через кризу підприємство відмовилося від цих планів. У попередні ж роки завод кожного разу привозив до Кременчука українських виконавців: гурт «Авіатор», Тіну Калоль та Міку Ньютон.



 
Автор: editor
Теги: свято
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх