Стало відомо, що...

20.02.2010, 15:39 Переглядів: 1 745
…житло у гуртожитках приватизуватимуть поступово..

Питання щодо приватизації мешканцями житла у малосімейках збираються розглядати на кожному засіданні виконкому – по мірі того, як інвентаризують той чи інший будинок та поновлять списки мешканців. Зараз спецкомісія робить обхід малосімейок і виявляє тих, хто не проживає у кімнатах, а значить, може втратити право на їх приватизацію.

…зупинки – бездоглядні. За кременчуцькими зупинками слідкувати нікому. У мерії звернули на це увагу, коли по вулиці Першотравневій розвалена зупинка простояла кілька тижнів. «Хазяїн», який її відремонтує, не знайшовся. Мер  міста дав підлеглим доручення протягом двох тижнів проінвентарізувати зупинки. Потім їх передадуть на баланс. Але якій структурі – поки що думають.

…міське звалище депутати погодилися  віддати німцям. Йдеться про довгострокову оренду. Таке рішення ухвалили 23 лютого на сесії міськради, але це – тільки попереднє погодження. Депутати висловили меру Миколі Глухову невдоволення тим, що не знають подробиць бізнес-плану.  На це віце-мер з комуналки Микола Порицький відповів, що поки що не має права розголошувати ці дані. Мер додав, що більш зрозумілим це стане після того, як буде зроблений проект майбутнього будівництва. Нагадаємо, попередньо йшлося про залучення коштів відповідно до Кіотського протоколу (продажу Німеччині квот на викиди, тобто на ту їх кількість, яку перестане випаровувати звалище за рахунок реконструкції). Переговори ж про санацію звалища та будівництво сміттєпереробного заводу мерія веде з німецькою фірмою ХААЗЕ.

…у кременчужан масово потекли дахи. За минулий тиждень служба 1563 зафіксувала 85 скарг на «потоп» у квартирах та на горищах. Ремонтні роботи управляючі компанії планують розпочати тоді, коли дахи просохнуть. А зараз збивають кригу та сніг – щоб не затікало.

…у боротьбі з наслідками снігової стихії постраждали «лежачі поліцейські». Снігоприбиральна техніка позносила їх на вулицях Леонова, Гагаріна, в районі пивзаводу. Тепер у мерії міркують, коли і за які кошти їх відновлювати.



 
Теги: депутати
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх