Парк «Придніпровський» в оренду не віддадуть

13.08.2009, 10:23 Переглядів: 1 710
Орендарям дістануться лише паркові споруди.

У міськвиконкомі розробляють умови конкурсу, відповідно до яких в оренду здадуть лише паркові споруди. Про те, що віддадуть землю, наразі не йдеться – щоб не порушувати вимоги природоохоронного законодавства.

Міська влада розробляє умови конкурсу, на яких парк «Придніпровський» здадуть в оренду. При цьому в оренду здаватимуться споруди, а не саму територію зазначає віце-мер Василь Хоменко. Її планується залишити за комунальним підприємством «Міський парк культури і відпочинку «Придніпровський» – щоб забезпечити контроль за виконанням природоохоронних зобов‘язань.

Орендарю ж планують передати тільки споруди на території парку. І дозволити будівництво лише в рамках уже існуючих об‘єктів (наприклад, тиру, що визначений під знесення). Основні вимоги до майбутнього господаря парку – залишити безкоштовним вхід у парк, зробити капремонт центральної алеї, огорожу парку, замінити атракціони.

Нагадаємо, що на парк «Придніпровський» є поки що один претендент – підприємство «Градосфера», що підконтрольна кременчуцькому магнату Володимиру Матицину. Поміж тим існує імовірність того, що й ця компанія відмовиться від участі у конкурсі.



 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх