Підприємства скоротили виробництво у кілька разів

18.02.2010, 22:16 Переглядів: 1 712
Небагатьом кременчуцьким підприємствам минулого року вдалось спрацювати вдало..

Найбільше пощастило працівникам «Укртатнафти». За даними відділу економічного розвитку міста, підприємство у кризовий рік збільшило переробку нафти на 22% порівняно із 2008 роком. Завод технічного вуглецю скоротив виробництво майже у два рази. А «Кредмаш» випустив асфальтозмішувальних установок у чотири рази менше, ніж у 2008 році.

– Підприємство минулого року працювало по три дні на тиждень, але з січня цього року відновило роботу у нормальному режимі по п’ять днів, – зазначають у мерії.
Автоскладальний завод, який протягом першого кварталу 2009 року практично не працював, все ж таки відновив роботу із середини червня. За підсумками року він випустив лише близько 4 тисяч автівок, а це 13,7% проти 2008 року.

На 41% скоротив виробництво кременчуцький колісний завод. Сталеливарний, що не працював більше двох місяців із початку року, за підсумками року знизив виробництво сталі на 60% від обсягів 2008-го року.  

Найважче ж було «АвтоКрАЗу»: у травні, червні, липні підприємство практично не працювало. Більшість робітників перебувало у відпустці за власний рахунок. У серпні-грудні підприємство працювало по два дні на тиждень. За весь 2009 рік завод виготовив лише 280 вантажівок, а це 8,2% порівняно з 2008 роком.

Крюківські вагонобудівники зменшили виробництво вантажних вагонів на половину, а пасажирських випустили лише 25% від обсягів позаминулого року.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх