Стало відомо, що...

28.01.2010, 18:53 Переглядів: 1 685
… у Кременчуці захищають береги малих рік від «загарбників»..

Минулого тижня виконком міської ради виділив 15,8 тис грн на розробку проекту водоохоронної зони річки Сухий Омельник, а в подальшому – Кривої Руди. За словами начальника відділу екологічної безпеки Геннадія Демьохіна, це дозволить вберегти річкові береги від забудовників. Подібний проект вже розроблений для Сухого Кагамлику.

… у Кременчуці побільшало хворих на сальмонельоз. Якщо у 2008 захворіло 24 мешканці, то у 2009 – 41. Відомо, що збудник цього інфекційного захворювання потрапляє у людину через неякісні продукти харчування. За словами завідувача відділом гігієни харчування міської санстанції Наталії Прокопенко, проблема не стільки у якості продуктів, скільки у неправильному їх зберіганні кременчужанами.

… гонорея та сифіліс відступають! Кременчужани стали менше хворіти на венеричні хвороби. У 2009 році кількість хворих на сифіліс зменшилася на 41% (лише 27 «щасливчиків»), а на гонорею – на 23% (78 хворих). За словами завідувача епідвідділом міської санстанції Андрія Верещаки, кременчужани стали вести більш моральне життя та частіше користуватися презервативами. Однак інші лікарі зауважують, що зараз існують лікарські препарати, якими хворі самостійно лікуються і не ходять до медиків.

... міністри мають відчитатись перед Глуховим. Після відвідин Кременчука прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко дала доручення керівникам кількох міністерств подати свої пропозиції щодо доцільності та можливості будівництва мосту через Дніпро в нашому місті. Як каже віце-мер Ігор Крикливець, ці пропозиції працівники міністерств мають подати не в уряд, а… меру Миколі Глухову. Це дуже здивувало міську владу, адже будувати міст чи ні – вирішує держава, яка дає на це гроші. Сам мер каже, що жодної пропозиції чи інформації з цього приводу зі столиці ще не отримував.

... Валентин Стасюк йде на заслужений відпочинок. Поки що він працює керівником апарату міської ради. Пан Стасюк каже, що вже не планує шукати нове місце роботи. Минулого року Валентину Стасюку виповнилося 60 років. Нагадаємо, ще раніше пан Стасюк заявляв, що збирається піти з політики і облишити депутатське крісло, однак потім передумав і вирішив затриматися ще на кілька років.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх