96-річна бабуся сама проголосувала на дільниці

18.01.2010, 17:07 Переглядів: 1 651
Кременчужанка Анастасія Яременко, якій у квітні виповниться 97 років, не стала чекати, доки до неї додому прийдуть члени комісії і самостійно прийшла до виборчої дільниці..
Анастасія Яременко
Фото: Дмитрий Бабец

– Пані Яременко була занесена в список для голосування на дому, але прийшла на виборчу дільницю. Там сама, без допомоги дочки, проголосувала в кабінці, опустила бюлетень в урну, – розповідає член окружної комісії Роман Мирний.

З цим і привітали 96-річну кременчужанку члени окружної комісії, заїхавши до неї у гості.  Їй презентували квіти, грамоту, а голова окружної комісії від себе подарував пані Яременко фільтр для води.

– Ножечки болять, але якось дійшла до дільниці, – поділилася з гостями Анастасія Тимофіївна і додала – їй лише 17 років!.. Якщо рахувати після 80-ти. Анастасія Яременко говорить, що ніякого секрету її довголіття і здоров’я немає – просто такий подарунок зробила їй доля.

Члени окружної комісії побажали Анастасії Тимофіївні ще багато років здоров’я та життя. Крім того, подарунки вручили і виборниці Олександрі Коль, якій у квітні виповниться 100 років. Їй також подарували квіти, вручили грамоту, а голова комісії – фільтр для води.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх