Квартири – видали, невдоволені – залишилися

18.01.2010, 16:38 Переглядів: 1 749
Напередодні виборів Президента у мерії за вказівкою «зверху» таки вручили 51 ордер на безплатні квартири, добудовані за кошти держави. 11 квартир і досі ділять – через Кабмін. Ще 20 квартир обіцяють восени..

Майже під самі вибори, 15 січня, на частину квартир, збудованих за кошти держави, таки видали ордери. Зранку того дня мер Микола Глухов отримав урядову телеграму за підписом першого віце-прем’єра Олександра Турчинова. Телеграма містила вимогу: до 16 січня передати квартири людям. (Нагадаємо, прем’єр Юлія Тимошенко не ризикнула вручати ордери у Кременчуці, оскільки ситуація з  розподілом квартир була скандальною. Списки переписувалися тричі, бо Кабмін міняв умови розподілу).

Усього в місті мали «роздати» 62 квартири, але поки що розподілили 51. Вручав ордери у виконкомі мер Микола Глухов, людей повідомляли про це телефоном. Невдоволених, яким спочатку обіцяли житло, а потім відмовили, у залі не було. І урочистості пройшли без конфліктів.

Серед щасливих новоселів – пільговики, які перебували на квартирній черзі понад 25 років. Міський голова побажав усім щастя і затишку в нових помешканнях. А щодо нерозподілених квартир розповів пресі наступне:

– Зависли 11 квартир для військових Міноборони, ще триває процедура узгодження, – розповів мер Микола Глухов. – Ми готові судитися, якщо Міноборони не погодить у списку своїх офіцерів, які пішли в запас. (Тобто Міноборони хоче розподілити житло між офіцерами, які несуть службу, а мерія наполягає, щоб квартири дали й «відставникам» - Ред.)

Що стосується невдоволених, яким не дісталося житла, то мер нагадав особисту обіцянку Юлії Тимошенко: виділити кошти ще на 20 квартир. Мер написав офіційний лист з проханням виділити гроші. Тож подивимося, чи виконає прем’єр обіцянку.



 
Автор: sokolov
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх