Головного транспортника міста можуть посунути

14.01.2010, 15:56 Переглядів: 2 276
У середу на засіданні виконкому в мерії розгорівся гучний скандал..

У жорна потрапили фахівці відділу транспорту. Як з’ясувалося, вони самостійно змінили раніше затверджене мерією рішення щодо проведення конкурсів на перевезення пасажирів. Мер каже, що дізнався про це від одного з перевізників.

– Він прийшов до мене і спитав чому ми оголосили конкурс на маршруті 16-Б, якщо з ним у 2007 році уклали договір на 5 років. Потім виявилося, що в типовому договорі написано, що він «діє 5 років, з 2007 по 2010 рік». Але далі – ще цікавіше – в умовах конкурсу прописано, що на маршруті 16-Б має курсувати 10 автобусів у звичайному режимі, тобто за гривню, а транспортний комітет підписав договір на 16 мікроавтобусів, що працюють у режимі маршрутного таксі, – обурюється мер.

Начальник відділу транспорту Володимир Кургаєв визнав технічну помилку в оформленні договору з перевізником. Щодо зміни умов перевезень зазначив, що у звичайному режимі на цьому маршруті ніхто робити не буде.

– Останнім часом працювати стало нестерпно. Перевезеннями хочуть займатися всі. І всі в обхід правил. Мені погрожують, але я не гнида і не скажу їх імена, – заявив пан Кургаєв.

Члени виконкому рекомендували пану Кургаєву та його підлеглим самостійно написати заяви на звільнення. Сам мер сказав, що він має розібратися в справі остаточно, а потім прийняти рішення про звільнення. Крім того головного транспортника та його підлеглого виключили з конкурсного комітету. Щодо договору з перевізником, його мають привести до ладу протягом двох тижнів.  А якщо на маршруті 16-Б не захочуть перевозити пасажирів у звичайному режимі, на цей маршрут оголосять новий конкурс.



 
Автор: editor
Теги: мер
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх