Пам’ятник Леніну у Кохнівці, який минулого року розгромили вандали, досі «живий»

23.10.2009, 16:04 Переглядів: 2 083
Залишки монумента й досі вважаються пам’ятником.
Фото: Олена Яремко

Пам’ятник Леніну у Кохнівці, який минулого року розгромили вандали, досі «живий». Щоправда, від вождя залишились лише ноги, з яких стирчать дроти.

– Він уже рік так стоїть. Це ж сором! Тут якраз траса пролягає. Усі, хто їде до Полтави бачать це страхіття, картинка з якогось депресивного кіно про покинуте місто. І нікому діла до цього нема, – обурюється мешканка Кохнівки Ірина.

Як з’ясувалось, хоча пам’ятник й має доволі дивний вигляд, він ще не один рік може так простояти.

– Він не прикрашає місто, його треба прибрати, однак команди такої не було, – розповіли «Телеграфу» у відділі благоустрою Автозаводського району.

Команди немає, бо залишки пам’ятника досі вважаються пам’ятником – його не виключили із переліку культурної спадщини. Це хотіли зробити, однак передумали, бо міські комуністи виступили проти. Вони поставили вимогу: спочатку міліціонери мають знайти винних у акті вандалізму. А потім вже буде вирішено, що ж робити із пам’ятником: списувати чи відновлювати. Однак справа й досі не розкрита, винні не знайдені. А отже й пам’ятник, який фактично знищено, досі числиться на папері. І може простояти у такому красивому вигляді ще кілька років.

– Мешканцям, яких це коробить, – мої співчуття. Міліція, має виконати свій обов’язок – знайти винних. Цього досі не зроблено. Така у нас безпомічна влада, – каже головний комуніст міста Володимир Шапран.



 
Автор: yaremko
Теги: Ленін
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх