у зупинки «Меморіал «Вічно Живим» з’явиться «дах»

27.11.2009, 22:18 Переглядів: 3 227
Стало відомо, що....

…у зупинки «Меморіал «Вічно Живим» з’явиться «дах». Павільйон збираються звести там, де вже багато років існує зупинка. Архітектори кажуть, що він не загороджуватиме меморіал. Рішення про зведення павільйону було ухвалене на сесії міськради.

під створення зернового терміналу виділили місце. Депутати дозволили підприємству «Нібулон» взяти на території річкового порту землю для зведення елеватора. Підприємство вже викупило у порту кілька споруд. Очікується, що згодом там постане елеватор вартістю 15 мільйонів доларів.

господарський суд Полтавскої області розглядає справу про банкротство ЗАО «Укртатнафта», каже прес-служба облдержадміністрації. Справа порушена за позовом приватного підприємства. У прес-службі підприємства «Телеграфу» повідомили, що офіційних даних з цього приводу у них немає.

– Ми як працювали, так і працюємо. Інформацію в Інтернеті бачили, але нам з цього приводу нічого не надходило, – повідомили у прес-службі.

...вартість оренди землі зросте у Кременчуці з 2011 року. Вона підскочить аж у 4,7 рази, зате наступного року кременчужани сплачуватимуть як і зараз. Відповідне рішення ухвалили депутати міськради. Оренда землі подорожчає через те, що підвищиться так звана грошова оцінка землі ( вона зросте з 32 до 154 грн за кв м). Утім, до питання про підвищення грошової оцінки депутати планують повернутись восени 2010 року. Вони подивляться на економічну ситуацію і на те, чи зможуть підприємці сплачувати оренду, що зросте у 4,7 рази. Нагадаємо, що у Кременчуці грошову оцінку землі не змінювали близько семи років.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх