Потяг до Харкова зупинеться на нашому вокзалі о 23.45 і відправиться о 00.05

4.12.2009, 23:07 Переглядів: 1 821
Ажіотажу з квитками на поїзди до Нового року немає.

Цього року кременчужани не поспішають купляти залізничні квитки – їх реалізація впала на 30% у день, порівняно із минулим роком.

– Людей і справді стало менше, ажіотажу немає. Можливо, через кризу та страх перед грипом. Тож квитки можна купити спокійно на всі напрямки. Однак через це потяги не скасовують. Навпаки, з 27 грудня по 13 січня додатково курсуватиме потяг «Харків-Одеса». А до всіх інших потягів чіплятимуть додаткові вагони – по 2-3. Адже всеж таки чекаємо, що квитки підуть купляти гості, студенти, що їхатимуть додому, а потім повертатимуться на навчання, – зазначає начальник кременчуцького вокзалу Олена Ольшанська. 

Вона додала, що лише у саму новорічну ніч не курсуватимуть шість потягів – два на Харків, два на Київ, та по одному на Бахмач та Сімферополь. А поїхати уніч 31 грудня з Кременчука можна буде лише у трьох напрямках – на Москву, Херсон та Харків. До речі, ті, хто їхатиме потягом «Одеса-Харків» у новорічну ніч, «виграють приз» – свято вони зустрічатимуть …на кременчуцькому пероні. Або у потязі, якщо не будуть виходити із нього. Бо до міського вокзалу він прибуваэ о 23.45 і відправляється о 00.05. Тож ані урочистих промов по телебаченню, ані блакитного вогника, ані традиційного олів’є…



 
Автор: editor
Теги: потяг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх