Парк «Придніпровський» під ковпаком депутатів

1.01.2010, 12:46 Переглядів: 1 906
Обранці перевірять діяльність парку та її керівництва.

Депутати міськради прийняли запит, у якому вимагають заслухати звіт директора парку Валентини Бугаєць щодо діяльності підприємства протягом трьох років. Також депутати збираються створити тимчасову комісію, яка дасть оцінку роботі, проведеній у парку.

– Кременчужани негативно оцінюють те, що відбувається. Кілька років іде форсування будівництва на території парку, яке не має відношення до його діяльності. Некомпетентність та непрофесійність керівника підприємства піддається думці, чи є парк культури закладом культури, – зазначила ініціатор депутатського запиту Ольга Гежа.

Натомість віце-мер Василь Хоменко вважає, що у запиті депутата Ольги Гежи є безпідставні звинувачення:

– Ніхто «не пробиває» в парку будь-якого будівництва. Моя позиція залишається незмінною: парк слід розвивати, а будівництво здійснювати згідно із законами України і лише тих об’єктів, які необхідні в зоні відпочинку. Ви же знаєте, що цього року ми хотіли парк передати структурам Володимира Матицина, але криза поки змусила їх відмовитися від взяття парку в оренду. Сам парк ледь виживає. Їм на рік дано 70 тис грн. Це мала сума. Те, що вони заробляють від атракціонів іде на вивіз сміття і прибирання території. Якби не криза... Ми ж розробили навіть комплексну програму розвитку парку. В 2008 році планували виділити 1,1 млн грн на реконструкцію електромереж та комунікацій, а 4,5 млн грн – на реконструкцію павільйонів та споруд. Протягом дії програми до 2011 року на парк планувалося направити 28 млн грн. Але ви ж бачите, що програма провалилася…



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх