Собака знайшов нових господарів

1.11.2007, 16:11 Переглядів: 1 377
У минулому номері ми надрукували матеріл «Він чекає на свого господаря» - історію про бідолашного ставордширського тер’єра, який залишився сам-один у цілому світі. Її нам розповіла наша читачка Олена. Пес потрапив у притулок поблизу Крюківської ветеринарної дільниці після того, як його господар загинув у автокатастрофі. Собака худ і сумував - він продовжував вірно чекати на свого хазяїна.

У минулому номері ми надрукували матеріл «Він чекає на свого господаря» - історію про бідолашного ставордширського тер’єра, який залишився сам-один у цілому світі. Її нам розповіла наша читачка Олена. Пес потрапив у притулок поблизу Крюківської ветеринарної дільниці після того, як його господар загинув у автокатастрофі. Собака худ і сумував - він продовжував вірно чекати на свого хазяїна. У Крюківській ветдільниці нам розповіли, що шанси на те що, що тер’єру знайдуть нову домівку невеликі - пес бійцівської породи, люди таких побоюються…
Та після того, як «ТелеграфЪ» надрукував матеріал про вірного собаку, до редакції посипалися дзвінки. Охочих забрати собаку знайшлося ой як багато. Тоді у понеділок, 29 жовтня, ми зателефонували до Крюківської ветеринарної дільниці -  хотіли повідомити, що вже підшукали для стафа нового господаря. Але спізнилися… Собаку вже забрали! «Після виходу газети за ним приїхала сімейна пара з Раківки, - розповіли нам у Крюківський ветеринарній дільниці. - Собака неодмінно одужає і знову стане на ноги. Йому вже краще. Адже він знову відчув людське тепло!»



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх