Недитячі пристрасті або гострі кути любовного трикутника

23.10.2007, 18:10 Переглядів: 1 656
Коли справа стосується кохання, то навіть серед підлітків нерідко розпалюються недитячі пристрасті. Ірина (імена героїв змінені), дев’ятикласниця однієї з кобеляцьких шкіл, покинула свого хлопця-однолітка Кирила, відомого на усю округу хулігана та розбишаку, заради Миколи, розважливого й позитивного у всіх відношеннях одинадцятикласника.
Усе, здавалося б, чітко й зрозуміло, однак Кирило аж ніяк не бажав розлучатися зі своєю коханою і, тим більше, бачити її з іншим. Охоплений лихоманкою кохання, Кирило вирішив «по-чоловічому» розібратися з суперником та кулаками довести Ірині свою палку любов.

Коли справа стосується кохання, то навіть серед підлітків нерідко розпалюються недитячі пристрасті. Ірина (імена героїв змінені), дев’ятикласниця однієї з кобеляцьких шкіл, покинула свого хлопця-однолітка Кирила, відомого на усю округу хулігана та розбишаку, заради Миколи, розважливого й позитивного у всіх відношеннях одинадцятикласника. Усе, здавалося б, чітко й зрозуміло, однак Кирило аж ніяк не бажав розлучатися зі своєю коханою і, тим більше, бачити її з іншим. Охоплений лихоманкою кохання, Кирило вирішив «по-чоловічому» розібратися з суперником та кулаками довести Ірині свою палку любов. Хлопчина й без того був складним підлітком. Приміром, нещодавно він посварився з бабусею та дідусем, у яких постійно проживав, та пішов з дому. Лише завдяки старшому оперуповноваженому кримінальної міліції у справах дітей Коваленку В.А., хлопця вдалося знайти та повернути додому. Виявляється, Кирило кілька днів знаходився у селі Чумаки, де він жив у своїх друзяк, а почуттями стареньких, які місця собі не знаходили, він зовсім не переймався. Ось і цього разу, уподобання та почуття самої Ірини для хлопця не мали жодного значення, оскільки справа вже стосувалася попраної чоловічої гідності. На горе-Ромео не діяли ані категоричні відмови дівчини, ані ігнорування залицянь, ані наполегливі прохання Миколи облишити його подругу. Місцем кривавої вендети Кирило обрав суботню дискотеку. Синці та зламана щелепа стали розплатою Миколи за право зустрічатися з дівчиною. Одначе, такий «чоловічий» вчинок аж ніяк не допоміг Кирилові повернути кохану – Ірина все одно залишилася з Миколою, який тепер став ще більшим героєм у її очах, адже пролив свою кров заради їхньої любові, а на додачу ще й міліціонери порушили проти невгамовного підлітка кримінальну справу за нанесення тілесних ушкоджень. Саме таким сумним може виявитися фінал любовного трикутника, особливо якщо підліткова емоційність переважає здоровий глузд. ----------------------------------- ВЗГ УМВС



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх