20 жовтня правоохоронці затримали головного редактора газети "Кремінь" (Кременчук) Ольгу Оленич за підозрою в одержанні хабара у розмірі 10 тис. дол

22.10.2007, 22:10 Переглядів: 2 350
20 жовтня правоохоронці затримали головного редактора газети "Кремінь" (Кременчук) Ольгу Оленич за підозрою в одержанні хабара у розмірі 10 тис. доларів від представника компанії-забудовника. За даними Центру зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області, редакторка вимагала хабар за не написання критичних статей про будівництво компанією багатоповерхового будинку в одному з парків Кременчука, що супроводжується вирубкою дерев.


Довідавшись про початок будівництва вона залучила собі в співучасники ще й представника Кременчуцької організації партії Зелених України, разом з яким і була затримана прямо під час одержання хабара.

20 жовтня правоохоронці затримали головного редактора газети 'Кремінь' (Кременчук) Ольгу Оленич за підозрою в одержанні хабара у розмірі 10 тис. доларів від представника компанії-забудовника. За даними Центру зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області, редакторка вимагала хабар за не написання критичних статей про будівництво компанією багатоповерхового будинку в одному з парків Кременчука, що супроводжується вирубкою дерев. Довідавшись про початок будівництва вона залучила собі в співучасники ще й представника Кременчуцької організації партії Зелених України, разом з яким і була затримана прямо під час одержання хабара. За даними міліції, нині порушена кримінальна справа по ст. 368, ч.2. Проте довести факт хабара доволі важко. Цікаво, що рік тому міліція також затримувала Оленич за фактом хабара, який не вдалося довести. Тоді йшлося про суму в 2600 гривень за надання посвідчення псевдо-журналіста, а також листа с проханням надати дозвіл на купівлю пістолета для стрілянини гумовими кулями суб'єктові, який нібито працює в газеті. Засновником щотижневика 'Кремінь' є трудовий колектив редакції.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх