Оприлюднено план заходів щодо святкування у Кременчуці Дня Перемоги

3.05.2007, 14:05 Переглядів: 1 852
23 квітня виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення « Про відзначення в Кременчуці 1 Травня та 62-ї річниці Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р.». Затверджено  склад організаційного комітету та план заходів з підготовки та відзначення 1 Травня та 62-ї річниці Перемоги у  Великій Вітчизняній війні.

23 квітня виконавчий комітет Кременчуцької міської ради прийняв рішення « Про відзначення в Кременчуці 1 Травня та 62-ї річниці Перемоги в Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р.». Затверджено  склад організаційного комітету та план заходів з підготовки та відзначення 1 Травня та 62-ї річниці Перемоги у  Великій Вітчизняній війні. Очолив оргкомітет секретар міської ради Василь Івко.

Управління житлово-комунального господарства міста напередодні свята  упорядковує  братські могили, облаштовує  пам'ятні місця, пов'язані з Великою Вітчизняною війною.

 Ряд заходів буде проведено у  навчальних закладах міста, зокрема:   урочисті збори, тематичні вечори, зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, книжкові виставки, літературні та літературно-музичні вечори, уроки мужності, пам'яті, естетичні години, вечори - реквієми. Учні також облаштують  куточки бойової слави, тематичні полиці,  присвячені Дню Перемоги, у свої навчальних закладах. Об'єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання спільно з навчальними закладами проведуть  акцію 'Наша гордість - ветерани' з поздоровленням учасників Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги в мікрорайонах, школах  та  клубах  за місцем проживання.

У дитячій бібліотеці ім. Торубари  відбудеться виставка творчих  робіт вихованців Будинок дитячої та юнацької творчості  'Під мирним небом України майстри зростають і  майстрині'. БДЮТ  також планує   виготовити сувеніри для ветеранів Великої Вітчизняної війни.

 8 травня Автозаводська  районна рада проведе мітинг на честь Дня Перемоги. О 10.00 у селищі Велика Кохнівка відбудеться мітинг та  покладання квітів до братської могили, пам'ятника воїну-визволителю і   'Солдатська каша'. В цей день керівники міста покладуть квіти до  братських могил на Староревіському та Новоревівському кладовищах, а о 12.30 привітають ветеранів у госпіталі інвалідів Великої Вітчизняної війни. О 16 годині  кременчужани і гості міста запрошуються у Міський палац культури на  урочистостей вечір та святковий концерт 'Весняний салют Перемоги' з нагоди 62-ї річниці Перемоги.

9 травня у Крюківському районі буде проведено  мітинг та  покладання квітів до братської могили, загиблим у роки Великої Вітчизняної, на Крюківському кладовищі та  'Солдатська каша'. В цей же день біля меморіалу 'Вічно живим'  відбудеться мітинг-реквієм 'Пам'яте, вдячною будь!'.

У Придніпровському парку  9 травня з 10 години ранку до 9 -ї вечора працюватимуть атракціони, з 14.00 до 19.30 на центральній естраді зі своїми концертними програми виступатимуть творчі колективи міста, а з 20.00 до 22 години на танцювальному майданчику буде проведено молодіжну дискотеку.

 Об 11 годині у Палаці культури «КрАЗ» відбудеться  концертна програма 'Вам, славетні ветерани, наша пісня, шана і любов', о 16.00  концерт 'Слава полеглим, шана живим' чекає на кременчужан та гостей міста у ПК «Кредмаш», а о  17 годині біля Палацу культури «Нафтохімік»  - концертна програма   'Вам, ветерани'.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх