Борг по квартплаті надійде SMS-кою

3.05.2007, 20:05 Переглядів: 2 562
Про стан рахунку за комунальні послуги кременчужани відтепер можуть дізнатися за допомогою SMS-повідомлень або електронною поштою. Навіть сплатити за «комуналку» у Кременчуці вже можна через Інтернет..

Науково-виробнича фірма «ВАС» нещодавно впровадила технологію отримання інформації про стан рахунку з комунальних платежів за допомогою SMS-повідомлень та електронної пошти. Щоб кожного місяця отримувати безкоштовну довідку, необхідно заповнити бланк реєстрації у абонентському відділі будь-якого підприємства, що надає комунальні послуги. Інформація буде передана фірмі «ВАС», яка робитиме розсилку. Платники, що мають доступ до Інтернет, можуть обминути «паперову» реєстрацію і заповнити бланк прямо на сайті www.vas.com.ua.
«Щомісяця, з 1 по 15 число, на мобільний телефон та на електронну адресу платника буде приходити інформація про те, скільки він має заплатити за комунальні послуги, – розповідає керівник фірми «ВАС» Володимир Коваленко. – У SMS-повідомленні зазначатиметься вид послуги та загальна сума боргу за нею. Повний розгорнутий рахунок приходитиме на електронку. Завітавши на наш сайт та натиснувши кнопку «Відправити рахунок», людина в будь-яку мить може сама собі направити інформацію. Послуга надається безкоштовно».
Як повідомила заступник начальника управління житлово-комунального господарства Оксана Кійло, це нововведення викликано тим, що людям необхідно знати, скільки грошей і за яку саме послугу вони винні. Зараз кременчужани дізнаються про це лише отримавши квитанцію. Якщо мешканець обмежений у коштах, то він не може визначитися, за що йому заплатити сьогодні, а за що – пізніше.



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх