Податкова міліція провела обшук у приміщенні Молодіжного парламенту Кременчука

17.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 776
Як заявив заступник начальника податкової міліції Полтавщини Генадій Курилов, в приміщенні Молодіжного парламенту податківці шукали докази відносно розслідування однієї з кримінальних справ. Подробиці справи він не уточнив. Але попередньо стало відомо, що податківці розслідують справу з викриття центру з відмивання грошей.
Податківці ще в середу потрапити в приміщення Молодіжного парламенту, однак тоді їм невдалося конфіскувати компьтер та потрібні речі.

Як заявив заступник начальника податкової міліції Полтавщини Генадій Курилов, в приміщенні Молодіжного парламенту податківці шукали докази відносно розслідування однієї з кримінальних справ. Подробиці справи він не уточнив. Але попередньо стало відомо, що податківці розслідують справу з викриття центру з відмивання грошей. Податківці ще в середу потрапити в приміщення Молодіжного парламенту, однак тоді їм невдалося конфіскувати компьтер та потрібні речі. Між лідерами молодіжного руху міста та податківцями виникла сутичка, в результаті якої два співробітники податкової міліції і один з активістів молодіжного руху Кременчука, екс-депутат облради Максим Левчук потрапили до лікарні. У п”ятницю податківці разом з представниками влади, згідно з постановою суду, зрізали замки на дверях Молодіжного парламенту і потрапили у приміщення де провели обшук. Потрапити до приміщення раніше вони не змогли, бо відчинити приміщення керівники Молодіжного парламенту не змогли, посилаючись на відсутність ключів. Попередньо стало відомо, що в п”ятницю у приміщенні Молодіжного парламенту, діяльність якої фінансується Кременчуцькою міською радою, частково винайдені документи стосовно діяльності конвертаційного центру.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх