Коням дали їсти!

17.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 490
Директор кінноспортивної школи «Фаворит» повідомила «Телеграфу», що після виходу матеріалу, минулого тижня, міський спорткомітет перерахував школі 10 000 гривень на конячі харчі.
«Война войной, а обед – по расписанию!»

22 лютого «ТелеграфЪ» (№ 8)  надрукував репортаж «Коні хочуть їсти!». Зроблений він у кременчуцькій дитячо-юнацькій  кінноспортивній школі «Фаворит».  Мова йшла про те, що  міський  спорткомітет, у підпорядкуванні якому знаходиться школа «Фаворит», відмовився  виділити 16 000 гривень на харчування коней.
Матеріал розчулив значну кількість наших читачів. Редакція отримала більше десятка дзвінків з пропозицією скинутись грошима голодним коням  на харчі. Навіть дописувачі рубрики  «SMS-експерт»  запропонували  організувати терміновий збір коштів для конячок.
З радістю повідомляємо, що гроші, зібрані конячим  сиріткам, поки що залишаться у кишенях  наших добросердних читачів. Директор кінноспортивної школи «Фаворит» повідомила «Телеграфу», що після виходу матеріалу, минулого тижня, міський спорткомітет перерахував школі 10 000 гривень на конячі харчі. Ура.
Завдяки вчасно отриманим коштам школа зможе придбати сіно першого укосу – як правило, він найдешевший, а сіно найсмачніше.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх