Мер Полтави Матковський планує вдвічі зменшити кількість чиновників у ЖЕДах

17.03.2007, 10:03 Переглядів: 1 394
Про це пан Матковський повідомив журналістам після урочистих зборів працівників УЖКГ Полтави, присвяченого професійному святу комунальників.
“Так у свято говорити напевно не можна, але сьогодні у ЖЕДах багато людей які займаються документами, збирають гроші, контролюють оплату платежів. Я вважаю, що перша реоганизація яку ми будемо проводити зменшить удвічі кількості апарату, але в жодному разі не зменшить число робочих спеціальностей. Якщо кожному з них дати мітлу і їм вийти на вулицю, то місто стало б чистіше”,- сказав Андрій Матковський.

Про це пан Матковський повідомив журналістам після урочистих зборів працівників УЖКГ Полтави, присвяченого професійному святу комунальників. “Так у свято говорити напевно не можна, але сьогодні у ЖЕДах багато людей які займаються документами, збирають гроші, контролюють оплату платежів. Я вважаю, що перша реоганизація яку ми будемо проводити зменшить удвічі кількості апарату, але в жодному разі не зменшить число робочих спеціальностей. Якщо кожному з них дати мітлу і їм вийти на вулицю, то місто стало б чистіше”,- сказав Андрій Матковський. --------------------------------------------------------------------------УНІАН



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх