Кременчуцький онкодиспансер планують реорганізувати. Лікарів не скоротять, а ось хворим прийдеться лікуватися в Полтаві

15.03.2007, 12:03 Переглядів: 1 388
В 2008 році Кременчуцький онкодиспансер планують реорганізувати і зробити з нього профілактичне відділення де також доліковуватимуть хворих з онкологічними хворобами.
Про це заявила заступник губернатора з соціальних питань Надія М’якушко.
За її даними, реорганізацію слід провести, бо рівень допомоги онкохворим в Кременчуці не відповідає рівню диспансера. «В профілактичному відділенні доліковуватимуть хворих з онкологічними хворобами.

В 2008 році Кременчуцький онкодиспансер планують реорганізувати і зробити з нього профілактичне відділення де також доліковуватимуть хворих з онкологічними хворобами. Про це заявила заступник губернатора з соціальних питань Надія М’якушко. За її даними, реорганізацію слід провести, бо рівень допомоги онкохворим в Кременчуці не відповідає рівню диспансера. «В профілактичному відділенні доліковуватимуть хворих з онкологічними хворобами. Саме лікування планується організувати в Полтаві, де незабаром мають встановити спеціальний томограф для опромінювання (радіотерапії). Таких томографів всього три в Україні і один з них є в Полтаві. В Полтаві онкохворі отримуватимуть ліки з хіміотерапії безкоштовно».-заявила пані М’якушко. Щодо Кременчуцького онкодиспансеру, то за словами чиновника жоден з його працівників не буде скорочений і працюватиме надалі в медичній галузі Кременчука.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх