У Полтавському районі в селі Дудникове діти спалили хату

21.02.2007, 20:02 Переглядів: 1 729
У Полтавському районі в селі Дудникове, в житловому будинку по вулиці Полтавській виникла пожежа, яка знищила будинок та залишила сім'ю з п'яти чоловік без домівки.
Як розповів начальник Полтавського районного відділу МНС Олександр Білик, господар будинку прокинувся близько шостої години ранку від їдкого диму і розбудивши жінку, кинувся до гостинної, з якої валував дим. Назустріч батькові вибігли перелякані трьохрічні діти - двійнята Дар'я та Володимир. Чоловік побіг за старшим чотирнадцятирічним сином, кімната якого, знаходилася майже біля осередку пожежі.

У Полтавському районі в селі Дудникове, в житловому будинку по вулиці Полтавській виникла пожежа, яка знищила будинок та залишила сім'ю з п'яти чоловік без домівки. Як розповів начальник Полтавського районного відділу МНС Олександр Білик, господар будинку прокинувся близько шостої години ранку від їдкого диму і розбудивши жінку, кинувся до гостинної, з якої валував дим. Назустріч батькові вибігли перелякані трьохрічні діти - двійнята Дар'я та Володимир. Чоловік побіг за старшим чотирнадцятирічним сином, кімната якого, знаходилася майже біля осередку пожежі. Вся сім'я вибігла на вулицю. Батько відправивши жінку з двома молодшими дітьми до сусідів, і побачивши, що загасити пожежу не зможе, почав рятувати разом старшим сином домашні речі. Майже в непроглядній від диму кімнаті він знайшов мобільний телефон і зателефонував до рятувальної служби за номером '01'. Коли рятувальники прибули на місце пожежі, будинок весь був охоплений вогнем. Врятувати від пожежі вдалося хіба що стіни. Будинок для житла не придатний. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 35 квадратних метрів та домашнє майно. Причиною такої пожежі, стали дитячі пустощі двійнят, які прокинулися раніше за батьків і почали гратися з вогнем, підпаливши в гостинній кімнаті крісло. Перелякані діти довго плакали поки не поснули в сусідів, куди відвела їх мати. На сьогодні Куликівська сільська рада вирішує питання про надання допомоги сім'ї, яка залишилася без даху над головою, для придбання або будівництво власного житла. ----------------Автор: Світлана Наталенко, помічник начальника ГУ МНС України у Полтавській області



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх