У Полтавській області згоріла вантажівка з 15,5 тоннами туалетного папіру

21.02.2007, 16:02 Переглядів: 1 617
Сьогодні вранці на ділянці автодороги "Київ-Полтава", (територія Решетилівського району), несподіване полум'я охопило вантажний автомобіль ДАФ з напівпричепом, який рухався до Запоріжжя з 15,5 тоннами туалетного папіру. Коли на місце події прибули пожежні, гасити їм уже, практично, було нема чого. Вогонь пошкодив і кабіну водія.
Як повідомила помічник по зв'язках зі ЗМІ ГУ МНС у Полтавській області Світлана Наталенко, можна остаточно стверджувати, що всі 15,5 тонн туалетного папіру на суму майже 55 тис.

Сьогодні вранці на ділянці автодороги 'Київ-Полтава', (територія Решетилівського району), несподіване полум'я охопило вантажний автомобіль ДАФ з напівпричепом, який рухався до Запоріжжя з 15,5 тоннами туалетного папіру. Коли на місце події прибули пожежні, гасити їм уже, практично, було нема чого. Вогонь пошкодив і кабіну водія. Як повідомила помічник по зв'язках зі ЗМІ ГУ МНС у Полтавській області Світлана Наталенко, можна остаточно стверджувати, що всі 15,5 тонн туалетного папіру на суму майже 55 тис. гривень, які везли з міста виробництва - м. Обухів (Київська область), знищені. Водій, житель Фастова, у події не постраждав. Він і викликав рятувальників, коли побачив вогонь.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх