Податківці виявляють неоформлених найманих робітників

16.02.2007, 23:02 Переглядів: 1 420
Кременчуцькою ОДПІ розроблено та затверджено графік проведення щоденних перевірок суб'єктів господарювання, які використовують працю найманих робітників. Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз'яснювальної роботи
Кременчуцької ОДПІ, з початку року було проведено 16 оперативних перевірок по 57 підприємцях, які здійснюють підприємницьку діяльність з використанням праці найманих робітників за місцем безпосереднього здійснення їх діяльності. За результатами перевірок виявлено 43 неоформлених найманих робітника. Після перевірок 5 суб'єктів господарювання внесли зміни до свідоцтва про сплату єдиного податку, оформили працівників та сплатили за них 0,6 тис.

Кременчуцькою ОДПІ розроблено та затверджено графік проведення щоденних перевірок суб'єктів господарювання, які використовують працю найманих робітників. Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз'яснювальної роботи Кременчуцької ОДПІ, з початку року було проведено 16 оперативних перевірок по 57 підприємцях, які здійснюють підприємницьку діяльність з використанням праці найманих робітників за місцем безпосереднього здійснення їх діяльності. За результатами перевірок виявлено 43 неоформлених найманих робітника. Після перевірок 5 суб'єктів господарювання внесли зміни до свідоцтва про сплату єдиного податку, оформили працівників та сплатили за них 0,6 тис. грн. єдиного податку. 7 підприємців переоформили трудові угоди на 9 працівників та сплатили податок у сумі 1,34 тис. грн. Протягом поточного року відбулись 2 спільні перевірки з територіальним відділенням інспекції з охорони праці та з прокуратурою.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх