Партія регіонів планує знищення "Народної самооборони" Луценка за допомогою Вітренко та Корчинського

12.02.2007, 09:02 Переглядів: 1 802
Екс-міністр внутрішніх справ, лідер громадського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко заявляє про розробку Партією регіонів планів із нейтралізації "Народної самооборони". Про це Луценко сказав у суботу, 10 лютого, на прес-конференції в Полтаві.
"Учора мені передали їх (ПР) методичку про те, чим займатися в цей момент", - сказав Луценко й продемонстрував один із аркушів цього плану.
З його слів, у цьому плані дій йдеться про необхідність залучити на боротьбу з "Народною самообороною" й УНА-УНСО такі політичні сили, як Прогресивну соціалістичну партію й партію "Братство".

Екс-міністр внутрішніх справ, лідер громадського руху 'Народна самооборона' Юрій Луценко заявляє про розробку Партією регіонів планів із нейтралізації 'Народної самооборони'. Про це Луценко сказав у суботу, 10 лютого, на прес-конференції в Полтаві. 'Учора мені передали їх (ПР) методичку про те, чим займатися в цей момент', - сказав Луценко й продемонстрував один із аркушів цього плану. З його слів, у цьому плані дій йдеться про необхідність залучити на боротьбу з 'Народною самообороною' й УНА-УНСО такі політичні сили, як Прогресивну соціалістичну партію й партію 'Братство'. Також у ньому сказано про видання сатиричних листівок, які висміюють опозиційних лідерів і надають руху комічного характеру. 'Пункт 10. Не переслідувати представників 'Народної самооборони', щоб не сформувати ореол мучеників', - сказав Луценко. Він також навів приклад пропонованої в плані провокаційної зміни емблеми 'Народної самооборони'. 'При збереженні відповідних зовнішніх ознак, емблему 'Народної самооборони' (кулак, піднятий вгору) пропонується підправити в дулю з підписом 'Народна самооборона' або 'Переможемо', - процитував Луценко. Як повідомляло агентство, також Луценко заявляє про доручення владою Генпрокуратурі обмежити діяльність 'Народної самооборони'.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх