9 лютого відбудеться засіданні Полтавського прес-клубу де з»ясовуватиметься питання хто ж відповідатиме за недавнє „найгучніше” медичне НП на Полтавщи

8.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 708
Як відрізнити лікарську помилку від злочину? Хто має стати найоб’єктивнішим арбітром у суперечці з приводу якості лікування між медиками і їхніми пацієнтами? Чому так важко розслідувати і доводити у суді вину чи невинуватість медиків у справах, де оцінюється їхня фахова спроможність? Наскільки захищеними у стосунках із пацієнтами з точки зору права є самі медпрацівники? Чи передбачена відповідальність за порушення медичних приписів і правових норм тих же таки пацієнтів?
На ці та інші, не менш гості й актуальні питання журналісти матимуть змогу отримати відповіді від провідних фахівців зі згаданої проблематики на засіданні Полтавського прес-клубу, яке відбудеться завтра, у п’ятницю, 9 лютого 2006 року о 13.00 за адресою: м. Полтава, вул. Енгельса, 27 А, перша міська лікарня, так звана „студентська аудиторія” (іти від входу в поліклініку цієї лікарні у напрямку пологового будинку до двоповерхової прибудови над „озером”, вхід – з двору).

Як відрізнити лікарську помилку від злочину? Хто має стати найоб’єктивнішим арбітром у суперечці з приводу якості лікування між медиками і їхніми пацієнтами? Чому так важко розслідувати і доводити у суді вину чи невинуватість медиків у справах, де оцінюється їхня фахова спроможність? Наскільки захищеними у стосунках із пацієнтами з точки зору права є самі медпрацівники? Чи передбачена відповідальність за порушення медичних приписів і правових норм тих же таки пацієнтів? На ці та інші, не менш гості й актуальні питання журналісти матимуть змогу отримати відповіді від провідних фахівців зі згаданої проблематики на засіданні Полтавського прес-клубу, яке відбудеться завтра, у п’ятницю, 9 лютого 2006 року о 13.00 за адресою: м. Полтава, вул. Енгельса, 27 А, перша міська лікарня, так звана „студентська аудиторія” (іти від входу в поліклініку цієї лікарні у напрямку пологового будинку до двоповерхової прибудови над „озером”, вхід – з двору). У засіданні прес-клубу візьмуть участь гості з Києва, в тому числі президент Всеукраїнської громадської організації „Українська медико-правова асоціація” Радмила Гревцова, віце-президент Світової федерації українських лікарських товариств Олег Мусій, а також керівники полтавських представництв цих організацій – юристи і медики. Така представницька і фахова розмова на цю тему Полтаві відбудеться фактично вперше. Тож запрошуємо вас, шановні колеги, взяти в ній участь. Ще раз звертаємо вашу увагу на дещо незвичне місце нашої чергової зустрічі, яке максимально наближене до предмета розмови (до першої міськлікарні постійно курсує „маршрутка” від так званого „ДК ПТК”).Чекаємо. Контактні телефони прес-клубу: 2-41-88, 8-067-53-25-182.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх