Гральні автомати: правила встановлюватиме громада

5.02.2007, 10:02 Переглядів: 1 163
В плані діяльності міської ради на 2007 рік серед питань, які будуть розглядатися, є регуляторний акт з впорядкування розміщення гральних закладів на території міста. На веб-сайті Облдержадміністрації також розміщений проект ліцензійних умов на встановлення та утримання гральних закладів і тоталізаторів у Полтавській області. У зв’язку з цим управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики звертається до всіх громадських організацій, до суб’єктів господарювання та мешканців міста з проханням взяти активну участь з розробки цих регуляторних актів.
Кожний бажаючий має можливість запропонувати своє бачення такого документу і вплинути на рішення, які прийматимуть і міська рада, і Облдержадміністрація стосовно впровадження цього виду діяльності.

В плані діяльності міської ради на 2007 рік серед питань, які будуть розглядатися, є регуляторний акт з впорядкування розміщення гральних закладів на території міста. На веб-сайті Облдержадміністрації також розміщений проект ліцензійних умов на встановлення та утримання гральних закладів і тоталізаторів у Полтавській області. У зв’язку з цим управління розвитку підприємництва, торгівлі, побуту та регуляторної політики звертається до всіх громадських організацій, до суб’єктів господарювання та мешканців міста з проханням взяти активну участь з розробки цих регуляторних актів. Кожний бажаючий має можливість запропонувати своє бачення такого документу і вплинути на рішення, які прийматимуть і міська рада, і Облдержадміністрація стосовно впровадження цього виду діяльності. За словами начальника управління Людмили Жорняк, ця тема дуже актуальна, тому що останнім часом до міськвиконкому надходить багато скарг від мешканців міста, від батьків на те, чим займаються діти у неурочні години. Мають місце порушення умов впровадження цього виду діяльності, не завжди у повному обсязі до міського бюджету надходять відповідні кошти від оплати за торгові патенти. Тож широка участь громадськості у формуванні регуляторного акту з впорядкування розміщення гральних закладів, безперечно, сприятиме створенню якісного документу. Робота над ним вже розпочалася, тому пропозиції можна подавати вже зараз. Прес-служба міськвиконкому Кременчука



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх