Викинутий пес. Його викинули, бо він не породистий

18.01.2007, 14:01 Переглядів: 1 449
Місяць тому до стоматологічної поліклініки, що стоїть на межі набережної та вулиці 1905 року, під’їхав легковий автомобіль. З нього висадили чорного собаку. Потім автомобіль розвернувся і від’їхав. А пес слухняно залишився сидіти на тротуарі.

Місяць тому до стоматологічної поліклініки, що стоїть на межі набережної та вулиці 1905 року, під’їхав легковий  автомобіль. З нього висадили чорного собаку – це спостерігали мешканці сусідньої  п’ятиповерхівки.  Потім автомобіль  розвернувся  і від’їхав.  А пес слухняно залишився  сидіти на тротуарі. Так він сидів тривалий час.  І лише надвечір почав метушитися, кидатися до проїжджаючих автомобілів та людей, що йшли мимо.  А потім сів там, де його викинули, і завив.
Він і зараз  приходить  на те саме місце і виє.  Уже місяць крутиться біля стоматологічної поліклініки.  У перші дні собака взагалі боявся відходити від того місця, де його викинули.  Потім почав проситися у під’їзд – усе намагався тихенько влягтися на килимок під  дверима квартири на першому поверсі.  Але з під’їзду його виганяють – нічого там робити чужим  бездомним собакам.  Пес слухняний – хто б не сказав йому: «йди геть!» - встає і йде. Під  дощ.  Взагалі, пес спокійний – не огризається, не б’ється з місцевими собаками.  Дисциплінований.  Виконує команди «сидіти» та «фу!».  На прохання дає лапу.
Але з харчами йому сутужно.  До районного  смітника  він навіть підступитися  не  може – там  все  поділене  між  місцевими  собаками. Вони ще в перші дні сильно  порвали боки чемному  новоприбульцю – рани й досі не загоїлись.  Вправно просити милостиню він теж не вміє.  Коли хтось  із  жінок  виносить собакам об’їдки, чорний пес сидить осторонь та чемно чекає, чи не запропонують щось і йому.   Як правило, об’їдки закінчуються раніше, ніж черга дійде до чорного собаки. Тоді  він тихо бреде  геть.
Мешканці  п’ятиповерхівки, біля  якої  гине  викинутий господарями чорний собака, стверджують, що пес домашній, молодий, спокійний  і дисциплінований.  А викинули його через те, що виявився недостатньо породистим.  Начебто, і на різеншнауцера схожий, і вуха куповані, але порода підгуляла.
Ми не знаємо, з яких причин господарі  викинули посеред  зими собаку на вулицю. Але поспілкувавшись з  чорним невдахою,  роздивившись його худі  погризені боки, маємо засвідчити -  довго в таких умовах домашній собака не протягне.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх