На крісло полтавського голови – 12 претендентів

4.11.2006, 13:11 Переглядів: 1 686
Змагатись за посаду міського голови Полтави збираються 12 кандидатів. Як розповіли у тервиборчкомі, 13-му претенденту було відмовлено, бо його підписні листи не відповідали чинному законодавству. Очікується, що основна боротьба розгорнеться між головою Київської районної ради Полтави Віктором Животенком, що в березні цього року вже претендував на роль мера, та в.о.

Змагатись за посаду міського голови Полтави збираються 12 кандидатів. Як розповіли у тервиборчкомі, 13-му претенденту було відмовлено, бо його підписні листи не відповідали чинному законодавству. Очікується, що основна боротьба розгорнеться між головою Київської районної ради Полтави Віктором Животенком, що в березні цього року вже претендував на роль мера, та в.о. мера Полтави Андрієм Матковським. Першого кандидата підтримали обласні організації Партії регіонів, партії блоку 'Наша Україна' та Народний рух України, другого – комуністи та БЮТ. 
Губернатор Полтави Валерій Асадчев провів із кандидатами 'круглий стіл', і розповів, що влада не збирається підтримувати когось із них.  Також сповістив, що  має домовленість із судами про те, що претендента не можна буде зняти з виборів за тиждень-півтора до проведення голосування. Тим часом Полтаву почало лихоманити: місто заполонили листівки на зразок: 'Не віддамо Полтаву агентам російських спецслужб!', 'Кукоба – наш мер' та інші.
Нагадаємо, що позачергові вибори мера у Полтаві відбудуться 26 листопада. На березневих виборах полтавці обрали екс-мера Анатолія Кукобу і міським головою, і нардепом. Він відмовився від мерського крісла і пішов працювати у парламент, залишивши місто  'безголовим'.

 



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх