Депутати не списали Кременчуку мільйон

17.08.2006, 15:08 Переглядів: 1 429
Лише два голоси не вистачило на сесії Полтавської обласної ради аби ухвалити рішення про списання  Кременчуку боргу у сумі 1020 тисяч гривень. Цю позичку було виділено місту у 1998 році з обласного бюджету. Як розповів депутат облради, головний лікар міськСЕС Віктор Акімов, гроші давались для виплати зарплати бюджетникам та погашення заборгованості за послуги енергетиків. Борг до цього часу не погасили.

Лише два голоси не вистачило на сесії Полтавської обласної ради аби ухвалити рішення про списання  Кременчуку боргу у сумі 1020 тисяч гривень. Цю позичку було виділено місту у 1998 році з обласного бюджету. Як розповів депутат облради, головний лікар міськСЕС Віктор Акімов, гроші давались для виплати зарплати бюджетникам та погашення заборгованості за послуги енергетиків. Борг до цього часу не погасили. Облдержадміністрація, порахувавши надходження до бюджету міста, визначила що Кременчук не має джерела для його погашення і погодилася на списання. Однак депутати пригадали, що разом з Кременчуком, гроші брали Лубни та Миргород. Вони борг повернули, то і Кременчук може це зробити.
Микола Глухов на сесії не виступив. Уже після засідання, один з депутатів, розповів „Телеграфу”, що ніхто не взяв слова, бо мер пообіцяв: “Мовляв, я домовився, все пройде нормально”. Але... чомусь не пройшло. Сам мер у розмові з журналістами заявив: ”Будемо жити, як жили. Коштів на погашення немає”. Депутати  з Кременчука пропонують винести це питання на розгляд сесії повторно.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх