Першу палю в “Озерному” заб’ють 22 серпня

10.08.2006, 18:08 Переглядів: 1 343
Будівництво мікрорайону “Озерний”, що має розгорнутися на території колишніх артскладів, тривалий час відкладалося через проблеми з енергозабезпеченням району. “Аби почати будівництво туди потрібно провести 15 км електромереж, побудувати електропідстанцію, газопровід та інші комунікації. Це робіт на 80 мільйонів гривень”, – розповів у середу, 9 серпня, журналістам міський голова Микола Глухов. За його словами, будівельники – корпорація “Столиця” минулого тижня погодилася взяти ці витрати на себе.

Будівництво мікрорайону “Озерний”, що має розгорнутися на території колишніх артскладів, тривалий час відкладалося через проблеми з енергозабезпеченням району. “Аби почати будівництво туди потрібно провести 15 км електромереж, побудувати електропідстанцію, газопровід та інші комунікації. Це робіт на 80 мільйонів гривень”, – розповів у середу, 9 серпня, журналістам міський голова Микола Глухов. За його словами, будівельники – корпорація “Столиця” минулого тижня погодилася взяти ці витрати на себе. Звісно, це потягне збільшення вартості одного квадратного метра житлової площі. “Ми прорахували, якщо ці 80 мільйонів розкласти на кожну квартиру, це підвищить вартість житла. Хоч і не на багато. В “Столиці” зрозуміють, при високій вартості житла його просто не вдасться продати. Тому вони поєднають процес повернення своїх інвестицій та продаж квартир. Аби це було взаємовигідно”, – заявив мер. Однак при цьому він не назвав можливу вартість квадратного метра в “Озерному”.
Але зате назвав дату забиття першої палі майбутнього будівництва. Так, 22 серпня об 11-ій годині її заб’ють на місці початку будівництва першого будинку – різновисокої 17-під’їздної багатоповерхівки. “Будівельники подивляться як вона поводитиме себе. І до кінця року ставлять перед собою завдання забити всі палі під цей будинок. Тож, будівництво розпочинається”, – радісно повідомив Микола Глухов.
Тим часом керівництво корпорації “Столиця” погоджується, аби разом з ними в будівництві брали участь інші інвестори. Серед таких мер назвав одну з іспанських фірм.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх