Область отримала нового керівника міліції

6.07.2006, 20:07 Переглядів: 3 938
У кременчуцьких міліціонерів начальники не змінились.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у понеділок, 3 липня, увечері представив нового начальника Полтавського обласного управління міліції. Ним став Сергій Авраменко, який замінив на цій посаді Богдана Керницького. Останній наприкінці травня був призначений начальником УМВС в Одеській області. Разом з Керницьким до Одеси поїдуть його перший заступник Василь Шуманський та деякі інші посадовці. Збирався до Одеси і начальник кременчуцького управління міліції Василь Овчаренко. Проте міністр сплутав йому плани. “Я прошу не змінювати керівників в Полтаві та в Кременчуці”, – заявив він. Свій крок залишити начальників міліції на місцях Юрій Луценко пояснив їх гарними показниками в роботі і знанням регіону.
Першим заступником начальника Полтавського обласного управління міліції призначено Олександра Калініна, який до цього працював начальником відділу внутрішньої безпеки в Херсонській області.

35-річний підполковник міліції Сергій Авраменко родом з Тернополя. Має вищу військову освіту. В органах внутрішніх справ з 1992 року. До 1995 року  працював на різних посадах кримінальної міліції в Рівненській області. Потім у відділі внутрішньої безпеки цього ж регіону, а з 2005 року в Департаменті внутрішньої безпеки Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.  З червня по вересень 2005 року начальник управління внутрішньої безпеки у Харківській області. Наступні півроку працював на посаді начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС України в Харківській області.
Одружений, має двох дітей. Любить історію, займається спортивною стрільбою.
Називає себе холериком.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх