Задушливий експрес

22.06.2006, 18:06 Переглядів: 1 563
Денний прискорений пасажирський потяг підвищеної комфортності «Київ-Кременчук” з настанням спеки, схоже, не такий вже і комфортний. Минулої неділі репортер “Телеграфа” прямував ним зі столиці і ледь не задихнувся від духоти. Виявилося, у вагоні  №2  не працював генератор, а значить і кондеціонер. Пасажири відчинили вікна, але конструкція склопакета не дозволяє відчиняти їх на повну, тому невеличких щілин для наповнення вагона свіжим повітрям виявилося замало.

Денний прискорений пасажирський потяг підвищеної комфортності «Київ-Кременчук” з настанням спеки, схоже, не такий вже і комфортний. Минулої неділі репортер “Телеграфа” прямував ним зі столиці і ледь не задихнувся від духоти. Виявилося, у вагоні  №2  не працював генератор, а значить і кондеціонер. Пасажири відчинили вікна, але конструкція склопакета не дозволяє відчиняти їх на повну, тому невеличких щілин для наповнення вагона свіжим повітрям виявилося замало. Спілкуючись з пасажирами, стало відомо, що кондеціонер не працював і в попередні дні.
Крім того, інформаційне табло, яке сповіщає пасажирів про послуги та розклад руху потяга, обманює пасажирів. На ньому в неділю 18 червня о 19-10 висвічувалися брехливі дата та час: “25.10.20?8 р. Перша година тридцять вісім хвилин ночі. Понеділок....”
Крім того табло видає на-гора і старий розклад руху потяга.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх