Мер погрожує закрити міст через Дніпро для іногородніх

15.06.2006, 19:06 Переглядів: 1 885
Міський голова Кременчука Микола Глухов погрожує закрити міст через Дніпро для іногородніх, якщо урядовці фінансово не допоможуть в його капітальному ремонті.
"Дайте нам гроші, або ми закриємо міст через Дніпро для всіх. Крім кременчужан",- заявив  Микола Глухов під час прес-конференції в присутності нового губернатора Полтавської області Валерія Асадчева. За словами Глухова, єдиний міст через Дніпро в Кременчуці , по якому проходить траса Бориспіль-Дніпропетровськ-Запорожжя, готується до капітального ремонту.

Міський голова Кременчука Микола Глухов погрожує закрити міст через Дніпро для іногородніх, якщо урядовці фінансово не допоможуть в його капітальному ремонті.
'Дайте нам гроші, або ми закриємо міст через Дніпро для всіх. Крім кременчужан',- заявив  Микола Глухов під час прес-конференції в присутності нового губернатора Полтавської області Валерія Асадчева. За словами Глухова, єдиний міст через Дніпро в Кременчуці , по якому проходить траса Бориспіль-Дніпропетровськ-Запорожжя, готується до капітального ремонту. 'Зараз ідуть прорахунки вартості його ремонту. Попередня сума ремонту -5-6 млн. грн',- сказав мер Кременчука.
Він також говорить, що лише місто таку суму не знайде, тому звертається по допомогу в уряд. 'Якщо ремонт не почати сьогодні, те через два роки міст буде визнаний аварійним, а новий міст тільки проектується',- сказав Глухов.
Губернатор Полтавської області пан Асадчев пообіцяв сприяти в одержанні державних грошей на капремонт моста. Крім того, нагадаємо, губернатор ще до призначення заявляв, що стане лобіювати питання якнайшвидшого будівництва нового мосту в Кременчуці.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх