„Нас хтось рахує?..”. Мер отримав заступників. Нових і ... старих

21.04.2006, 12:04 Переглядів: 1 846
Кременчуцькі депутати обирали виконавчий комітет у вівторок 18 квітня на сесії міськради.
„Усё в порядку, ШЕФ!” Наші – в кріслах

П’ятнадцять осіб увійшли до складу виконкому нової міськради, включаючи міського голову Миколу Глухова та секретаря міськради Василя Івка, який працює на цій посаді нині. Його більшістю голосів (44 з 60) обрали під час таємного голосування.
Усі кандидатури на посади заступників та членів виконкому пропонував міський голова. Розмови про домовленості та хто кого проштовхував напередодні сесії, залишаються на рівні кулуарних пліток. Сесія проходила доволі спокійно. Депутати слухали біографії претендентів та голосували. Зарані заготовлений хід засідання оживляли хіба що комуністи. Здається, саме вони перехопили пальму першості з обурення у вічного революціонера Валентина Стасюка. Та він і сам визнав, що разом з кріслом, з якого пересів на інше „залишив своє біополе Шапрану”. Так чи інакше, а посадовці приступають до своїх повноважень вже з третього травня і працюватимуть майбутні п’ять років.
Також депутати затверджували регламент та секретаріат. А ще – нову лічильну комісію, яка своєю роботою викликала сміх у залі і запитання мера: „А нас з секретарем хтось рахує?..”
На сесії обрали також голів депутатських комісій. Але про це читайте на сторінці 5. А зараз знайомтесь з новими заступниками міського голови Кременчука.

Перший заступник міського голови Володимир Онищенко (економічний блок питань)
Народився 1954 року. Фінансист. Трудову діяльність починав бригадиром у Піщаному. Потім були керівні посади в комсомолі та партії. Протягом семи років працював заступником голови Кременчуцької філії „Приватбанку”. Був заступником голови Полтавської облдержадміністрації за часів губернатора Олександра Удовиченка. Нині працює його ж заступником, але вже як директора Полтавського регіонального управління „Приватбанку”. Одружений. Дружина працює на підприємстві „Квіти Кременчука”. Має доньку і внука. В облраду на нинішніх виборах ішов за списком компартії.

Заступник міського голови Костянтин Кулінічев (блок перспективного розвитку міста і соціального захисту населення)
Народився 1948 року. 1970 року почав працювати на КВБЗ слюсарем електрозварювальних напівавтоматів. У 80-х працював у партійних органах. З 2000-го – заступник міського голови (потім перший заступник міського голови). Одружений. Має двох синів.

Заступник міського голови Сергій Бутко (будівництво, транспорт, екологія, землекористування)
Народився 1959 року. Навчався у 5-й школі. Трудову діяльність почав на КрАЗі слюсарем-інструментальником, працював начальником управління капітального будівництва КрАЗу. Далі пішов у приватний бізнес. З 2002 року – заступник міського голови. Одружений. Має дорослих дітей.
Обіцяє на наступній сесії запропонувати депутатам нову модель розвитку міста, де буде відображена забудова центральної частини міста. Для затвердження він обіцяє винести генплан розвитку Кременчука на майбутні 50 років.

Заступник міського голови Олександр Биков (блок питань підприємницької діяльності та регуляторної політики)
Народився 1961 року. Педагог. Працював учителем, інспектором шкіл, директором школи.
З 1994 року – заступник голови Крюківської райради, з 2000-го – заступник міського голови.
Одружений. Має двох дітей.

Заступник міського голови Василь Хоменко (блок питань гуманітарного напрямку: освіта, медицина, культура)
Помічник директора кременчуцької філії Торгово-промислової палати. Народився 1959 року на Миргородщині в сім’ї вчителя. З 1981 року працював слюсарем, майстром, заступником голови профкому нафтоперобного заводу. 1988-90 р.р. – інструктор Автозаводського райкому партії. 1990-2002 – заступник голови Автозаводської райради, чотири рази обирався депутатом райради. З 2002 року – заступник директора дочірнього підприємства „Укртатнафтасервіс”, потім - заступник голови правління фабрики трикотажного полотна. Одружений. Має доньку.

Заступник міського голови Микола Порицький (блок питань житлово-комунального господарства)
Народився 1965 року. Закінчив 19-у школу. Інженер-будівельник. 1987-1990 р.р. працював прорабом в колгоспі „Україна”. 1990-1998 р.р. – на Харківському асфальтобетонному заводі та в Харківській будмеханізації. Був заступником начальника відділу збуту АТ „Кредмаш”. Має трьох дітей. Дружина в декреті. Каже, що знає про стан доріг у Кременчуці, бо сам керує авто.

Керуючий справами міської ради Микола Бугаєнко (організовує роботу виконавчого комітету і його апарату)
Народився 1951 року. Закінчив Крюківський машинобудівний технікум, політех та ІЕНТ. Працював в інституті вагонобудування, на заводі силікатної цегли. З 2001 працює у виконкомі.
Двічі обирався депутатом міськради та депутатом Крюківської райради. Має дорослу доньку.

До складу виконавчого комітету увійшли також Василь Овчаренко (начальник міськуправління міліції), Світлана Усенко (голова профкому колісного заводу), Володимир Приходько (голова наглядової ради КВБЗ), Микола Данилейко (голова правління АТ „Кредмаш”), Ярослав Прокопчук (головний лікар пологового будинку), Василь Чурсін (заступник гендиректора ТОВ „Житлоінвест”).



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх