Мер присягнув кременчужанам

14.04.2006, 11:04 Переглядів: 1 681
На першій установчій сесії міськради, що відбулася шостого квітня, було оголошено офіційні результати виборів депутатів та міського голови Кременчука. Новообраний голова міста Микола Глухов отримав посвідчення мера та склав присягу..
Микола Глухов присягнув вірно служити міській громаді та сумлінно виконувати обов'язки мера

До зали засідань міської ради, шостого квітня, близько 10-ї години ранку почали сходитися запрошені на інаугурацію новообраного мера Кременчука. Однак, якщо раніше на цій церемонії можна було побачити всіх кого завгодно – депутатів всіх рівнів, керівників великих підприємств, начальників силових структур, представників духовенства – то цього разу все було скромно. Лише депутати, працівники виконкому, кілька запрошених та преса. Імовірно, в мерії вирішили, що третя інаугурація – це вже не шоу, а тому все пройшло швидко і по-діловому.
Установчу сесію відкрив в.о. голови територіальної виборчої комісії Віктор Кравченко. Він, збиваючись від хвилювання та періодично вимикаючи свій мобільний телефон, зачитав результати голосування. За Миколу Глухова проголосували 36 тисяч 202 кременчужани, тобто переконлива більшість виборців, тож виборча комісія зареєструвала пана Глухова міським головою. Віктор Кравченко видав Миколі Глухову посвідчення мера. Далі мер, згідно зі статутом міста, склав присягу. Пан Глухов пообіцяв вірно служити міській громаді та сумлінно виконувати обов'язки міського голови.
Також мер подякував всім виборцям за довіру, а новообраних депутатів, які представляють у раді шість партій, попросив залишити за дверима свої партійні уподобання і представляти в раді інтереси кременчужан.
Продовжуючи сесію, мер запросив за стіл президії і колишнього свого опонента по виборчих перегонах Олега Надошу, який за списками БЮТ проходить у Верховну Раду. Як майбутній нардеп Олег Надоша пообіцяв всіляку підтримку місту і повідомив, що від фракції БЮТ він закріплений саме за Кременчуком. Крім підтримки пан Надоша пообіцяв ще й контролювати роботу мера та депутатів.
Після цього Віктор Кравченко зачитав список новообраних депутатів міськради (див. на стор.6), а це означає, що новий депутатський корпус став легітимним.
На цьому першу сесію міськради було вирішено не закривати. В її роботі оголошено перерву. За цей час депутати узгодять регламент міськради, структуру депутатських комісій та їх керівників, а також кандидатуру секретаря міськради.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх