«Коли літаки полетіли над будинками — було страшно»: мер Кременчука Віталій Малецький

4.01.2023, 09:03 Переглядів: 3 796

Як зустрів повномасштабний наступ та що зробить першим після перемоги України

Міський голова Кременчука Віталій Малецький розповів, що після звуків літаків зрозумів про початок повномасштабного наступу росії, 24 лютого 2022 року. Про це він розповів польському виданню Radio Opole.

— Коли літаки полетіли над нашими будинками — було страшно. Буквально через 30 секунд подзвонив командир нашого гарнізону. Я вже зрозумів, про що він буде говорити. Зібрав речі... Ми були готові, адже за 2 дні до того поставили блок-пости на під'їзді до міста, з метою забезпечення регулювання руху та уникнення провокацій. Ми знали, що війна буде, але не знали, що вона так швидко почнеться і в такому обсязі — ніхто навіть не здогадувався, — зауважив міський голова Віталій Малецький.

Міський голова Кременчуцької територіальної громади Віталій Малецький розповів про обстріли ТЕЦ, НПЗ, Кредмашу, Амстору та руйнування будинків. Також розповів як справлялися з масовим напливом внутрішніх переселенців та підтримку Польщі. Й додав, що першим зробить після перемоги — об'їздить звільнені міста, а також піде у відпустку на два тижні й планує відпочити десь на півдні України та у Польщі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх