Залякування чи наміри: росія демонструє готовність підірвати ядерний заряд біля кордонів України

4.10.2022, 11:33 Переглядів: 2 917

 

У ЗМІ з’явилася інформація про рух потяга, на якому можуть перевозити тактичну ядерну зброю

Президент держави-агресорки росії володимир путін має намір продемонструвати свою готовність застосувати зброю масового знищення за допомогою ядерного випробування на кордонах України. Про це повідомляє The Times з посиланням на військові джерела.

За даними співрозмовників видання, москва, найімовірніше, застосує ядерну зброю в Чорному морі. Зазначається, що НАТО вже попередило про це своїх членів.

- Кремль сигналізує про свою готовність до посилення ескалації, оскільки росія втрачає позиції на полі бою. Побоювання з приводу попередніх натяків путіна про те, що він може вдатися до такої тактики, може виправдатися, – зазначає видання.

Як йдеться в повідомленні, ці побоювання посилилися на тлі появи інформації про рух потягу, на якому можуть перевозити тактичну ядерну зброю, у бік Україну.

Польський оборонний аналітик Конрад Музика сказав виданню, що потяг, помічений у центральній частині росії, був пов’язаний з 12 головним управлінням російського міністерства оборони, і що саме це управління «відповідає за ядерні боєприпаси, їх зберігання, обслуговування, транспортування та видачу підрозділам».

Нагадаємо, ми писали про те, чому використання тактичної ядерної зброї хоча і малоймовірне, але за певними обставинами цілком можливе. Чи зважиться загнаний у глухий кут російський диктатор піти на останній крок, намагаючись зберегти свою владу?

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх