До уваги кременчужан: нарахування за компослуги не надійдуть у SMS, але у Viber та на мейли розсилка буде

11.03.2022, 18:45 Переглядів: 12 258

 

Про це повідомили у фірмі ВАС, яка нараховує оплату. А також закликали оплатити компослуги – підтримайте комунальників, якщо фінансово спроможні

Кременчужани не отримають SMS-повідомлень про нарахування за комунальні послуги, спожиті в лютому. Це пов’язано з особливостями військового стану – наразі немає можливості відправляти такі SMS через оператора зв’язку. Про таке повідомили у фірмі ВАС, яка займається нарахуваннями.

- Але рахунки в нас уже сформовані, і є можливість відправляти на Viber та на електронну пошту, - уточнив представник компанії.

У компанії також повідомили: якщо ви не внесли показники приладів обліку за лютий цього року, вони будуть актуалізовані та відкориговані після стабілізації ситуації.

У компанії також попросили кременчужан, які мають фінансову можливість, оплатити компослуги:

«Багато працівників житлово-комунального господарства вже захищають Україну в лавах збройних сил та підрозділах територіальної оборони. Але, попри нестачу працівників, підприємства житлово-комунального господарства міста продовжують виконувати свою роботу, забезпечуючи мешканців життєво необхідними послугами - теплом, світлом, газом, водою… Ми звертаємось до вас, шановні українці! Якщо Ви маєте фінансову  можливість оплатити житлово-комунальні послуги - зробіть це! Це допоможе нашим комунальним службам отримати необхідні ресурси для виконання аварійних робіт», йдеться у повідомленні компанії.

У фірмі ВАС нагадали про зручний і безпечний спосіб оплатити комунальні послуги через Інтернет:  просто натисніть на клавішу «Сплатити рахунок онлайн через платіжну систему» в кінці квитанції (розсилка на електронну пошту та Viber).

«У вас буде можливість відкоригувати суми. Бережіть себе, свої родини. Слава ЗСУ!» - йдеться у повідомленні фірми ВАС.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх