«Нова пошта» відкрила «гуманітарні куточки»: як відправити допомогу

6.03.2022, 06:57 Переглядів: 1 684

 

Відправити можна, не вказуючи конкретного адресата

Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє: в усіх працюючих відділеннях «Нової пошти» можна безкоштовно відправити допомогу військовим та постраждалим цивільним. Таке саме оголошення на сайті «Нової пошти».

Відправити можна:

  • продукти тривалого зберігання;
  • медикаменти;
  • засоби особистої гігієни;
  • інші необхідні в умовах воєнного стану речі.

Щоб відправити гуманітарний вантаж безкоштовно, клієнти мають принести його до відділень «Нової пошти», які на поточний момент працюють, та відправити його, не вказуючи конкретного адресата.

В Україні «Нова пошта» безкоштовно доставляємо вантажі від волонтерів та організацій, які допомагають армії та теробороні. Вантажі з закордонних складів компанія не має змоги перевозити безкоштовно. Адже це значні витрати на пальне, бронювання літаків та інші логістичні витрати - і ресурсів компанії недостатньо, йдеться у повідомленні.

«Щоб ми могли перевозити безкоштовно волонтерську гуманітрану допомогу з усього світу, нам необхідна фінансова допомога. Дуже просимо організації та небайдужих, хто бажають Україні миру та процвітання, поставитися з розумінням до цієї ситуації.

Для допомоги ми відкрили спеціальні рахунки, на які можна перерахувати кошти, що підуть на логістичні витрати»,- йдеться у повідомленні компанії. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх